Результати експериментальних досліджень вакуумної системи молочно-доїльного обладнання - Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2012)
Наведені результати експериментальних досліджень зміни техніко-технологічних параметрів вакуумної системи молочно-доїльного обладнання, а саме величини робочого вакууму, частоти пульсацій, співвідношення тактів пульсацій і сили натягу дійкової гуми в залежності від тривалості експлуатації. Navedeni rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen zminy tekhniko-tekhnolohichnykh parametriv vakuumnoi systemy molochno-doilnoho obladnannia, a same velychyny robochoho vakuumu, chastoty pulsatsii, spivvidnoshennia taktiv pulsatsii i syly natiahu diikovoi humy v zalezhnosti vid tryvalosti ekspluatatsii.
Rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen vakuumnoi systemy molochno-doilnoho obladnannia
Keywords: техніко-технологічні параметри; tekhnolohichni parametry; вакуумна система; vakuumna systema; молочно-доїльне обладнення; molochno-doilne obladnennia; робочий вакуум; robochyi vakuum; частота пульсацій; chastota pulsatsii; сила натягу дійної гуми; syla natiahu diinoi humy