Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна - Сатула, Катерина Олександрівна; Satula, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є розробка рецептури безглютенового хліба з використанням бананового борошна. Об’єктом досліджень є технологія виробництва безглютенового хліба, амарантове борошно, бананове борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury bezghliutenovoho khliba z vykorystanniam bananovoho boroshna. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba, amarantove boroshno, bananove boroshno.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba z dodavanniam bananovoho boroshna
Keywords: кукурудзяне борошно; kukurudziane boroshno; лляне борошно; lliane boroshno; амарантове борошно; amarantove boroshno; бананове борошно; bananove boroshno; хімічний склад; khimichnyi sklad; вологість; volohist; пористість; porystist; кислотність; kyslotnist; хліб; khlib