Управління комерційною діяльністю підприємства - Пшеничний, Алан Олексійович; Pshenychnyi, Alan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об'єктом дослідження є комерційна діяльність ТОВ «АЛІОН ТРЕЙД», що включає комплекс процесів, пов’язаних із закупівлею, реалізацією продукції, управлінням фінансовими та матеріальними ресурсами. Предметом дослідження є методи, інструменти та механізми управління комерційною діяльністю підприємства в умовах ринкової економіки. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних аспектів та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління комерційною діяльністю ТОВ «АЛІОН ТРЕЙД» для підвищення його ефективності та конкурентоспроможності на ринку. Obiektom doslidzhennia ye komertsiina diialnist TOV «ALION TREID», shcho vkliuchaie kompleks protsesiv, poviazanykh iz zakupivleiu, realizatsiieiu produktsii, upravlinniam finansovymy ta materialnymy resursamy. Predmetom doslidzhennia ye metody, instrumenty ta mekhanizmy upravlinnia komertsiinoiu diialnistiu pidpryiemstva v umovakh rynkovoi ekonomiky. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh aspektiv ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo vdoskonalennia upravlinnia komertsiinoiu diialnistiu TOV «ALION TREID» dlia pidvyshchennia yoho efektyvnosti ta konkurentospromozhnosti na rynku.
Upravlinnia komertsiinoiu diialnistiu pidpryiemstva
Keywords: управління; management; комерційна діяльність; commercial activity; стратегія комерційної діяльності; commercial activity strategy; цифрові технології; digital technologies; організація комерційної діяльності; organization of commercial activity; інформаційно-аналітична система; information and analytical system