Податковий облік у банках - Губарик, Ольга Миколаївна; Gubarik, Olga; Саванчук, Тетяна Миколаївна; Savanchuk, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Податковий облік у банках. Нарахування податків, управління податками. Podatkovyi oblik u bankakh. Narakhuvannia podatkiv, upravlinnia podatkamy.
Tax accounting in banks
Keywords: банки; banks; податковий облік; tax accounting; нарахування податків; tax assessment; управління; management; податки; taxes