Моделювання водокористування на зрошуваних землях - Ткачук, А. В.; Tkachuk, A.; Ткачук, Т. І.; Tkachuk, T.; Косинська, К. П.; Kosynska, K. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Дана робота присвячена питанню удосконалення екологічно безпечного водокористування шляхом моделювання потреби у воді посівів сільськогосподарських культур в залежності від мінливості кліматичних умов. Dana robota prysviachena pytanniu udoskonalennia ekolohichno bezpechnoho vodokorystuvannia shliakhom modeliuvannia potreby u vodi posiviv silskohospodarskykh kultur v zalezhnosti vid minlyvosti klimatychnykh umov.
Modeliuvannia vodokorystuvannia na zroshuvanykh zemliakh
Keywords: моделювання водокористування; modeliuvannia vodokorystuvannia; зрошувані землі; zroshuvani zemli; екологічно безпечне водокористування; ekolohichno bezpechne vodokorystuvannia; моделювання потреби у воді; modeliuvannia potreby u vodi; ГІС-технології; HIS-tekhnolohii