Життєвий шлях та наукова діяльність професора Станіслава Васильовича Кагадія - Братчик, Антоніна Григорівна; Bratchyk, Antonina Hryhorivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
С. В. Кагадій – енергійний, мудрий, талановитий керівник завжди знаходив час для підтримки наукової бібліотеки університету у вирішенні нагальних питань забезпечення студентів навчальною літературою, організації самостійної роботи студентів у бібліотеці, створення комфортних умов у читальних залах, проведення різноманітних заходів та просвітницької діяльності бібліотеки серед молоді. S. V. Kahadii – enerhiinyi, mudryi, talanovytyi kerivnyk zavzhdy znakhodyv chas dlia pidtrymky naukovoi biblioteky universytetu u vyrishenni nahalnykh pytan zabezpechennia studentiv navchalnoiu literaturoiu, orhanizatsii samostiinoi roboty studentiv u bibliotetsi, stvorennia komfortnykh umov u chytalnykh zalakh, provedennia riznomanitnykh zakhodiv ta prosvitnytskoi diialnosti biblioteky sered molodi.
Zhyttievyi shliakh ta naukova diialnist profesora Stanislava Vasylovycha Kahadiia
Keywords: професор; profesor; опір матеріалів; opir materialiv; теоретична механіка; teoretychna mekhanika; механіка матеріалів; mekhanika materialiv