Підвищення показників ефективності використання ма-шинно-тракторного парку застосуванням технології «ams» - Шестаков, Тимур Геннадійович; Shestakov, Tymur (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Дипломна робота присвячена підвищення ефективності використання машинно-тракторних агрегатів при використанні телематичної системи AMS у точному землеробстві. Розраховано, що впровадження такої системи підвищує ефективність використання машинно-тракторних агрегатів, що утворені на базі техніки John Deere. Dyplomna robota prysviachena pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia mashynno-traktornykh ahrehativ pry vykorystanni telematychnoi systemy AMS u tochnomu zemlerobstvi. Rozrakhovano, shcho vprovadzhennia takoi systemy pidvyshchuie efektyvnist vykorystannia mashynno-traktornykh ahrehativ, shcho utvoreni na bazi tekhniky John Deere.
Pidvyshchennia pokaznykiv efektyvnosti vykorystannia ma-shynno-traktornoho parku zastosuvanniam tekhnolohii «ams»
Keywords: використання машинно-тракторних агрегатів; vykorystannia mashynno-traktornykh ahrehativ; точне землеробство; tochne zemlerobstvo; телематична система AMS; telematychna systema AMS; використання машинно-тракторного парку; vykorystannia mashynno-traktornoho parku