Проблеми та перспективи розвитку малого підприємництва в Україні - Покотілов, В.; Pokotilov, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В Україні в даний час рівень розвитку малого бізнесу не відповідає ні потребам сьогодення економіки країни, ні, тим більше, завтрашнім вимогам світового ринку. Причини, які гальмують розвиток малого бізнесу – складна соціально-економічна обстановка, розрив господарських зв’язків, погіршення платіжної дисципліни, високий рівень процентних ставок. V Ukraini v danyi chas riven rozvytku maloho biznesu ne vidpovidaie ni potrebam sohodennia ekonomiky krainy, ni, tym bilshe, zavtrashnim vymoham svitovoho rynku. Prychyny, yaki halmuiut rozvytok maloho biznesu – skladna sotsialno-ekonomichna obstanovka, rozryv hospodarskykh zviazkiv, pohirshennia platizhnoi dystsypliny, vysokyi riven protsentnykh stavok.
Problemy ta perspektyvy rozvytku maloho pidpryiemnytstva v Ukraini
Keywords: рівень розвитку малого бізнесу; riven rozvytku maloho biznesu; проблеми та перспективи; problemy ta perspektyvy