Вплив глибини посіву на врожайність сортів льону олійного в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Валентина» Криворізького району Дніпропетровської області - Руденко, Олег Дмитрович (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Завдання досліджень: вивчити вплив глибини посіву насіння на ріст, розвиток та продуктивність льону олійного; визначити економічну ефективність вирощування культури залежно від варіантів досліду.Zavdannya doslidzhenʹ: vyvchyty vplyv hlybyny posivu nasinnya na rist, rozvytok ta produktyvnistʹ lʹonu oliynoho; vyznachyty ekonomichnu efektyvnistʹ vyroshchuvannya kulʹtury zalezhno vid variantiv doslidu.
Vplyv hlybyny posivu na vrozhaynistʹ sortiv lʹonu oliynoho v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Valentyna» Kryvorizʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: льон олійний; oil flax; сорт; variety; глибина посіву; sowing depth; урожайність; yield; висота рослин; plant height