Гідрохімічний аналіз води фермерського господарства «Aqvatik» - Губанова, Надія Леонідівна; Gubanova, Nadiia; Hubanova, Nadiia; Gubanova, N.; Gubanova, N. L.; Gubanova, Nadezhda; Hubanova, N. L. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
В роботі представлені результати гідрохімічного аналізу води із свердловини на території фермерського господарства «Аqvatik» Дніпровської області, яка використовується для вирощування рибної продукції. В результаті роботи встановлено, що вода зі свердловини відповідає вимогам до застосування її у рибницьких ставах. The paper presents the results of hydrochemical analysis of water from a well on the territory of the farm "Aqvatik" of the Dnieper region, which is used for growing fish products. As a result of the work it was established that the water from the well meets the requirements for its use in fish ponds.
Hydrochemical analysis of water of the farm «Aqvatik»
Губанова Надія Леонідівна https://orcid.org/0000-0003-0617-2498
Keywords: хлориди; chlorides; гідрохімічний аналіз; hydrochemical analysis; гідробіонти; aquatic organisms; продукція; products; жорсткість води; water hardness; сульфати; sulfates