Особливості реалізації молодіжної політики на рівні міста в умовах децентралізації влади - Шереметьєва, Олена Валеріївна; Sheremetieva, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Магістерська робота присвячена дослідженню молодіжної політики на рівні міста в умовах децентралізації влади. У роботі здійснено аналіз теоретико-методологічних та нормативно-правових засад формування та реалізації молодіжної політики на місцевому рівні, охарактеризовано сучасний стан молодіжної політики, обґрунтовано пропозиції та практичні рекомендації щодо її розвитку на рівні міста. Mahisterska robota prysviachena doslidzhenniu molodizhnoi polityky na rivni mista v umovakh detsentralizatsii vlady. U roboti zdiisneno analiz teoretyko-metodolohichnykh ta normatyvno-pravovykh zasad formuvannia ta realizatsii molodizhnoi polityky na mistsevomu rivni, okharakteryzovano suchasnyi stan molodizhnoi polityky, obgruntovano propozytsii ta praktychni rekomendatsii shchodo yii rozvytku na rivni mista.
Osoblyvosti realizatsii molodizhnoi polityky na rivni mista v umovakh detsentralizatsii vlady
Keywords: молодь; youth; молодіжна політика; youth policy; державна молодіжна політика; state youth policy; територіальна громада; territorial community; стратегія; strategy; децентралізація; decentralization; органи місцевого самоврядування; local governments; інструменти реалізації молодіжної політики; tools for implementing youth policy; молодіжна рада; youth policy; молодіжний центр; youth center