Інструменти реалізації стратегії сталого розвитку територіальної громади - Троценко, Ілля Владиславович; Trotsenko, Illia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою роботи є визначення теоретичних засад, нормативно-правових основ і практичних підходів до використання інструментів реалізації сталого розвитку територіальних громад. Об’єкт дослідження - процес забезпечення сталого розвитку територій. Предмет дослідження - інструменти реалізації сталого розвитку територіальних громад. Metoiu roboty ye vyznachennia teoretychnykh zasad, normatyvno-pravovykh osnov i praktychnykh pidkhodiv do vykorystannia instrumentiv realizatsii staloho rozvytku terytorialnykh hromad. Obiekt doslidzhennia - protses zabezpechennia staloho rozvytku terytorii. Predmet doslidzhennia - instrumenty realizatsii staloho rozvytku terytorialnykh hromad.
Instrumenty realizatsii stratehii staloho rozvytku terytorialnoi hromady
Keywords: публічне управління; Public administration; сталий розвиток; sustainable development; стратегія сталого розвитку; sustainable development strategy; територіальна громада; territorial community; публічне управління; public administration; інструменти управління; management tools; стратегічне планування; strategic planning; програмно-цільовий метод; program-target method