Удосконалення аналітичного забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства - Хіміч, Ілля Васильович; Khimich, Illia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз теоретичних, організаційно-методичних і практичних аспектів аналітичного забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства та розробка рекомендацій з його удосконалення.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye analiz teoretychnykh, orhanizatsiino-metodychnykh i praktychnykh aspektiv analitychnoho zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva ta rozrobka rekomendatsii z yoho udoskonalennia.
Udoskonalennia analitychnoho zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva
Keywords: фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichna bezpeka; аналітичне забезпечення; analitychne zabezpechennia; підприємство; pidpryiemstvo; удосконалення; udoskonalennia