Удосконалення технологічної лінії з обробки насіння сої на продовольчі потреби в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області - Гайдук, Еліна Олександрівна; Haiduk, Elina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Приведено коротку характеристику цеху з обробки насіння сої на продовольчі потреби, який діє на базі ТОВ «Рідний продукт», встановлено, що продуктивність діючої лінії складає 350 тон за добу, обробка ведеться протягом 30 днів періоду заготівлі, річний обсяг обробки насіння сої складає 10500 тон. Також товариство має у власності елеватор, місткість якого складає близько 21000 тон. Також приведено характеристику насіння сої у відповідності до ДСТУ 4964:2008Pryvedeno korotku kharakterystyku tsekhu z obrobky nasinnia soi na prodovolchi potreby, yakyi diie na bazi TOV «Ridnyi produkt», vstanovleno, shcho produktyvnist diiuchoi linii skladaie 350 ton za dobu, obrobka vedetsia protiahom 30 dniv periodu zahotivli, richnyi obsiah obrobky nasinnia soi skladaie 10500 ton. Takozh tovarystvo maie u vlasnosti elevator, mistkist yakoho skladaie blyzko 21000 ton. Takozh pryvedeno kharakterystyku nasinnia soi u vidpovidnosti do DSTU 4964:2008.
Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z obrobky nasinnia soi na prodovolchi potreby v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: удосконалення; udoskonalennia; соя; soia; сепарування; separuvannia; обробка; obrobka; аеродинамічний сепаратор; aerodynamichnyi separator; домішки; domishky; проектування; proektuvannia; цех; tsekh; ефективність; efektyvnist