Вплив різних способів основного обробітку грунту на врожайність сортів гороху в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агро-світ» Павлоградського району Дніпропетровської області - Малоок, Дмитро Олександрович; Malook, Dmytro Oleksandrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Для вирішення продовольчої проблеми для збільшення і подальшої стабілізації виробництва високобілкових культур в Україні значна увага приділяється підвищенню продуктивності саме основних зернобобових культур, особливо бобових, які є джерелом рослинного білка і одним з кращих попередників озимих та ярих культур в польових і овочевих сівозмінах господарств. Dlia vyrishennia prodovolchoi problemy dlia zbilshennia i podalshoi stabilizatsii vyrobnytstva vysokobilkovykh kultur v Ukraini znachna uvaha prydiliaietsia pidvyshchenniu produktyvnosti same osnovnykh zernobobovykh kultur, osoblyvo bobovykh, yaki ye dzherelom roslynnoho bilka i odnym z krashchykh poperednykiv ozymykh ta yarykh kultur v polovykh i ovochevykh sivozminakh hospodarstv
Vplyv riznykh sposobiv osnovnoho obrobitku hruntu na vrozhainist sortiv horokhu v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-svit» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: горох; horokh; технологія вирощування; tekhnolohiia vyroshchuvannia; обробіток грунту; obrobitok hruntu; зернобобові культури; zernobobovi kultury; бур’янова рослинність; burianova roslynnist