Писемна ветеринарна і тваринницька традиції Південно-Східної України у друкованих джерелах кінця XIX–початку XX століть - Вакулик, Вячеслав Володимирович; Vakulik, Vyacheslav; Vakulyk, V. V.; Vakulik, V. V.; Vakulyk, Viacheslav; Масліков, Сергій Миколайович; Maslikov, Sergei; Maslikov, S.; Maslikov, S. N.; Maslykov, S. M.; Maslikov, S. M.; Maslikov, Sergey (Дніпропетровський ДАУ, 2011)
Йдеться про активний розвиток тваринницького сектору і ветеринарної медицини, формування письмової ветеринарної та тваринницької традицій, що відображено в діловодстві, періодичній літературі, інших виданнях та друкованих носіях того часу. Ydetsia pro aktyvnyi rozvytok tvarynnytskoho sektoru i veterynarnoi medytsyny, formuvannia pysmovoi veterynarnoi ta tvarynnytskoi tradytsii, shcho vidobrazheno v dilovodstvi, periodychnii literaturi, inshykh vydanniakh ta drukovanykh nosiiakh toho chasu.
Pysemna veterynarna i tvarynnytska tradytsii Pivdenno-Skhidnoi Ukrainy u drukovanykh dzherelakh kintsia XIX–pochatku XX stolit
Вакулик Вячеслав Володимирович https://orcid.org/0000-0001-8773-2287 Масліков Сергій Миколайович https://orcid.org/0000-0003-1353-3968
Keywords: формування традицій; formuvannia tradytsii; розвиток ветеринарної медицини; rozvytok veterynarnoi medytsyny; історія ветеринарної медицини; istoriia veterynarnoi medytsyny