Порівняльна характеристика препаратів «Глептосил» і «Біоферон» за профілактики анемії в поросят - Костюшкевич, К. Л.; Kostiushkevych, K. L.; Єсіна, Елеонора В’ячеславівна; Iesina, E. V.; Yesina, E. V.; Yesina, E. (Білоцерківський НАУ, 2025)
Робота присвячена порівнянню ефективності протианемічних залізовмісних препаратів «Глептосіл» і «Біоферон» у свиней. Встановлено достовірне підвищення гемоглобіну і маси тіла у свиней, яким згодовували препарат «Глептосіл». Robota prysviachena porivnianniu efektyvnosti protyanemichnykh zalizovmisnykh preparativ «Hleptosil» i «Bioferon» u svynei. Vstanovleno dostovirne pidvyshchennia hemohlobinu i masy tila u svynei, yakym zghodovuvaly preparat «Hleptosil».
Porivnialna kharakterystyka preparativ «Hleptosyl» i «Bioferon» za profilaktyky anemii v porosiat
Єсіна Елеонора В’ячеславівна http://orcid.org/0000-0003-3867-4118
Keywords: маса тіла; masa tila; залізовмісні препарати; zalizovmisni preparaty; поросята; porosiata; анемія; anemiia; гемоглобін; hemohlobin