Сучасні підходи до маркетингу в новій економіці - Шершун, Б.; Shershun, B. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В останній час, при вивченні проблем нової економіки, досить актуальними є питання обговорення ролі реклами, як виду інформації у закладенні основ інформаційної економіки та визначення нових нетрадиційних підходів, які існують у маркетинговій політиці компаній. V ostannii chas, pry vyvchenni problem novoi ekonomiky, dosyt aktualnymy ye pytannia obhovorennia roli reklamy, yak vydu informatsii u zakladenni osnov informatsiinoi ekonomiky ta vyznachennia novykh netradytsiinykh pidkhodiv, yaki isnuiut u marketynhovii politytsi kompanii.
Suchasni pidkhody do marketynhu v novii ekonomitsi
Keywords: нова економіка; nova ekonomika; маркетинг; marketynh; реклама; reklama