Systematisation and analysis of МNCs’ models of conduct for entering the national agrarian markets - Hudym, K.; Гудим, К. М.; Khalatur, Svitlana; Халатур, Світлана Миколаївна (Інститут трансформації суспільства (Київ, Україна та Жешув, Польща), 2016)
Abstract. The article deals with the main models of MNCs’ behaviour in the process of entering the national markets. The authors have analysed the main forms of participation of MNCs in the production processes in the agricultural sector and defined the major trends and perspectives of MNC s’ functioning in the Ukrainian agrarian market. Систематизація та аналіз моделей поведінки ТНК при входженні на національні аграрні ринки Анотація. Розглянуто та проаналізовано основні моделі поведінки транснаціональних корпорацій при входженні на національні ринки. Проаналізовано основні форми участі ТНК в аграрному відтворювальному процесі. Виявлено основні тенденції та перспективи функціонування ТНК на українському агропромисловому ринку.
Систематизація та аналіз моделей поведінки ТНК при входженні на національні аграрні ринки
Keywords: Transnational Corporations; транснаціональні корпорації; Foreign Direct Investments; прямі іноземні інвестиції; National Agrarian Market; агропромисловий національний ринок; Farming; фермерство