Стоматологічні хвороби у собак - Білий, Дмитро Дмитрович; Beliy, Dmitry Dmitrievich; Beliy, Dmitry; Beliy, D. D.; Bely, Dmitry Dmitrievich; Bely, Dmitry; Bely, D. D.; Bilyi, D. D.; Bilyi, D.; Belyi, D. D.; Bilyi, Dmytro; Bily, Dmytro; et al. (Білоцерківський НАУ, 2025)
Представлено актуальні клінічні питання поширення та лікування зубощелепової патології у собак, висвітлено чинники, які впливають на ефективність стоматологічної допомоги та прогноз перебігу захворювання. Predstavleno aktualni klinichni pytannia poshyrennia ta likuvannia zuboshchelepovoi patolohii u sobak, vysvitleno chynnyky, yaki vplyvaiut na efektyvnist stomatolohichnoi dopomohy ta prohnoz perebihu zakhvoriuvannia.
Stomatolohichni khvoroby u sobak
Білий Дмитро Дмитрович https://orcid.org/0000-0003-3896-0384
Keywords: лікування.; likuvannia; собаки; sobaky; стоматологічні хвороби; stomatolohichni khvoroby; предиктори зубощелепової патології; predyktory zuboshchelepovoi patolohii