Ефективність виробництва товарного меду в товаристві з обмеженою відповідальністю «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області - Бочков, Михайло Валерійович; Bochkov, Mykhailo Valeriiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою досліджень було вивчення впливу БАД люцевіти на життєдіяльність бджолосімей української степової породи бджіл в природних умовах ТОВ «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia vplyvu BAD liutsevity na zhyttiediialnist bdzholosimei ukrainskoi stepovoi porody bdzhil v pryrodnykh umovakh TOV «Haidamatske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Efektyvnist vyrobnytstva tovarnoho medu v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Haidamatske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: БАД люцевіта; BAD liutsevita; українська степова порода бджіл; ukrainska stepova poroda bdzhil; виробництво товарного меду; vyrobnytstvo tovarnoho medu