Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро - Склярова, Анастасія Олександрівна; Skliarova, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єкт дослідження: технологічна лінія з виробництва борошняних кондитерських виробів. Метою роботи є удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Кріоліт Д».Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh TOV «Kriolit D».
Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Kriolit D» mista Dnipro
Keywords: борошняні кондитерські вироби; boroshniani kondyterski vyroby; бісквітний торт; biskvitnyi tort; удосконалення лінії; udoskonalennia linii; тістомісильна машина; tistomisylna mashyna; продуктивність; produktyvnist