Дослідження властивостей дисперсно-армованих розчинів - Дерев’янко, Віктор Миколайович; Derevianko, Viktor; Кондратьєва, Наталія Вікторівна; Kondratieva, Nataliia; Гришко, Ганна Миколаївна; Hryshko, Hanna; Євтушенко, Петро Євгенійович; Evtushenko, Petro (Одеська державна академія будівництва та архітектури ; Технічний університет Молдови, 2020)
Одним із багатьох факторів, що впливають на механізм реакцій зміцнення, є площа твердої поверхні при взаємодії різних фаз. Зміна їх співвідношення впливає на морфологію кристалів, форму блоків і структуру каркаса. One of many factors impacting the mechanism of hardening reactions is the hard surface area at the interaction of different phases. Changing their ratios affects the morphology of crystals, shape of blocks, and scaffold structure.
Investigation of the properties of disperse-reinforced solutions
Keywords: дисперсно-армовані розчини; disperse-reinforced solutions; структура; structure; інтерфейс; interface; поверхнева енергія; surface energy; добавка; additive; зволоження; hydration