Технологія виробництва продукції свинарства у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Комісарівка» Кам’янського району Дніпропетровської області - Хоменко, Віталій Юрійович; Khomenko, Vitalii Yuriiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена особливостям технології виробництва продукції свинарства у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Комісарівка» Кам’янського району Дніпропетровської області. У роботі детально описано технології вирощування, годівлі та утримання свиней, а також технологію відтворення стада свиней у господарстві. Здійснено аналіз витрат на виробництво свинини та оцінку доходів від її реалізації. Розраховано рентабельність виробництва свинини. Kvalifikatsiina robota prysviachena osoblyvostiam tekhnolohii vyrobnytstva produktsii svynarstva u silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Komisarivka» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. U roboti detalno opysano tekhnolohii vyroshchuvannia, hodivli ta utrymannia svynei, a takozh tekhnolohiiu vidtvorennia stada svynei u hospodarstvi. Zdiisneno analiz vytrat na vyrobnytstvo svynyny ta otsinku dokhodiv vid yii realizatsii. Rozrakhovano rentabelnist vyrobnytstva svynyny.
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii svynarstva u silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Komisarivka» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: рентабельність виробництва свинини; rentabelnist vyrobnytstva svynyny; технологія виробництва продукції свинарства; tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii svynarstva; технології вирощування свиней; tekhnolohii vyroshchuvannia svynei; годівля сивней; hodivlia syvnei; утримання свиней; utrymannia svynei; технології відтворення стада свиней; tekhnolohii vidtvorennia stada svynei