Екологічне обґрунтування аборигенних видів гідробіонтів в штучних (акваріумальних) умовах - Сучков, Дмитро Олександрович; Suchkov, Dmytro Oleksandrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Мета роботи полягає у запропонуванні ідей та пропозицій щодо створення фондів по збереженню аборигенної біоти Дніпровського водосховища та визначенні можливості чи неможливості її впровадження. Meta roboty poliahaie u zaproponuvanni idei ta propozytsii shchodo stvorennia fondiv po zberezhenniu aboryhennoi bioty Dniprovskoho vodoskhovyshcha ta vyznachenni mozhlyvosti chy nemozhlyvosti yii vprovadzhennia.
Ekolohichne obgruntuvannia aboryhennykh vydiv hidrobiontiv v shtuchnykh (akvariumalnykh) umovakh
Keywords: гідробіонти; hidrobionty; збереження аборигенної біоти; zberezhennia aboryhennoi bioty; Дніпровське водосховище; Dniprovske vodoskhovyshche