Полімерні композити конструкційного призначення на основі термопластичних в’яжучих - Чигвінцева, Ольга Павлівна; Chigvintseva, Olga; Рула, Ірина Василівна; Rula, Irina; Бойко, Юлія Володимирівна; Boyko, Yulіya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
У розділі монографії розкрито методи і методики наукових досліджень властивостей полімерних композитів, їх характеристики, області застосування та перспективні напрямки досліджень. Обґрунтовано оптимальні формули полімерних композитів для раціонального застосування в механізмах і машинах агропромислового комплексу, надані рекомендації. – In the section of the monograph, the methods and techniques of scientific studies of the properties of polymer composites, their characteristics, areas of application, and promising directions of research are revealed. The optimal formulas of polymer composites for rational use in mechanisms and machines of the agro-industrial complex are substantiated, recommendations are provided
Polymer composites for structural purposes based on thermoplastic binders
Keywords: полімерні композити; polymer composites; методи і методики наукових досліджень; methods and techniques of scientific research; міцнісні характеристики; strength characteristics; полімери триботехнічного призначення; tribotechnical polymers