Зв’язок молочної продуктивності і відтворювальної здатності корів з типом конституції у товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області - Федораєва, Анастасія Дмитрівна; Fedoraieva, Anastasiia Dmytrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою дипломної роботи було виявити можливість оптимізації технології виробництва молока корів швіцької породи шляхом відбору за типами конституції. Metoiu dyplomnoi roboty bulo vyiavyty mozhlyvist optymizatsii tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv shvitskoi porody shliakhom vidboru za typamy konstytutsii.
Zviazok molochnoi produktyvnosti i vidtvoriuvalnoi zdatnosti koriv z typom konstytutsii u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochno-vyrobnychyi kompleks «Iekaterynoslavskyi» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: типи конституції корів; typy konstytutsii koriv; технологія виробництва молока корів; tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv; корови швіцької породи; korovy shvitskoi porody; молочна продуктивність корів; molochna produktyvnist koriv; відтворювальна здатність корів; vidtvoriuvalna zdatnist koriv