Дніпровському державному аграрно-економічному університету–95 років! - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, A.; Kobets, Anatoly; Сobets’, Anatoliy; Kobec, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
За 95 років університетом підготовлено близько 50 тис. фахівців, пройшли перепідготовку і підвищили кваліфікацію майже 40 тис. спеціалістів аграрного сектору країни. For 95 years the university has trained about 50 thousand specialists, retrained and improved the skills of almost 40 thousand specialists of the agricultural sector of the country.
Dnipro State Agrarian and Economic University – 95 years old!
Keywords: історія; history; розвиток аграрної науки; development of agricultural science; ректори; rectors