Підвищення ефективності технологічного процесу обробітку ґрунту дисковими знаряддями - Хорсун, Володимир Сергійович; Khorsun, Volodymyr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Робота присвячена багатьом питанням підвищення якості обробітку ґрунту з допомогою дискових знарядь. Проаналізовано існуючі способи покращення дискових знарядь. Доведена необхідність використання нового способу обробітку удосконаленими дисковим знаряддями з підрізанням гребенів.Robota prysviachena bahatom pytanniam pidvyshchennia yakosti obrobitku gruntu z dopomohoiu dyskovykh znariad. Proanalizovano isnuiuchi sposoby pokrashchennia dyskovykh znariad. Dovedena neobkhidnist vykorystannia novoho sposobu obrobitku udoskonalenymy dyskovym znariaddiamy z pidrizanniam hrebeniv.
Pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu obrobitku gruntu dyskovymy znariaddiamy
Keywords: ґрунт; grunt; поверхневий обробіток; poverkhnevyi obrobitok; підрізна лапа; pidrizna lapa; дискове знаряддя; dyskove znariaddia; техніко-економічні показники; tekhniko-ekonomichni pokaznyky; методика; metodyka; робочі органи; robochi orhany; ефективність використання; efektyvnist vykorystannia; програма; prohrama; робочі органи; robochi orhany