Вплив букарки на продуктивність промислового яблуневого саду в умовах Степу України - Михайленко (Бандура), Любов Павлівна; Mikhaylenko (Bandura), Lyubov; Маслікова, Катерина Павлівна; Maslikova, Katerina; Лемішко, Світлана Миколаївна; Lemishko, Svitlana; Зайцева, О. С.; Zaytseva, О. (Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України, 2012)
Досліджено вплив букарки на продуктивність промислового яблуневого саду, уточнено господарське значення, біологію і шкодочинність цього фітофага. Встановлено технічну та економічну ефективність застосування таких препаратів, як актара 240 SС, к. с., енжіо 247 SC, к. с., кон-фідор, в. р. к., протеус 240 OD, о. д., біскайя 240 OD, о. д., проти цього виду в ценозі промислового яблуневого саду. The influence of bukarka on productivity of an industrial apple orchard is investigated, it is specified economic importance, biology and harmfulness of this phytophagous. Installed technical and economic efficiency of application of such drugs as actor 240 SS, k. s., engio 247 SC, k. S., Con-fidor, c. r. k., proteus 240 OD, o. d., Biscay 240 OD, Fr. d., against this species in the coenosis industrial apple orchard.
Тhe influence of bukarka on the productivity of industrial apple garden in the steppe of Ukraine
Keywords: яблуневий сад; apple orchard; букарка; beetle; фітофаги; phytophagous; хімічний захист; chemical protection