Удосконалення формування фінансової стратегії аграрного підприємства - Губаренко, Ігор Сергійович; Hubarenkо, Ihor Serhiiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
В ході виконання кваліфікаційної роботи магістра було запропоновано модель взаємозв’язку між структурою капіталу, діяльністю агарного підприємства та ринковою конкурентоспроможністю. Вивчення структури капіталу є важливою частиною фінансової стратегії, політики фінансування як для підприємства, так і для інвесторів. Метою роботи є визначення теоретико-методичних положень та обґрунтування практичних рекомендацій щодо формування фінансової стратегії аграрних підприємств. В ході виконання кваліфікаційної роботи магістра було запропоновано модель взаємозв’язку між структурою капіталу, діяльністю агарного підприємства та ринковою конкурентоспроможністю. Вивчення структури капіталу є важливою частиною фінансової стратегії, політики фінансування як для підприємства, так і для інвесторів. Метою роботи є визначення теоретико-методичних положень та обґрунтування практичних рекомендацій щодо формування фінансової стратегії аграрних підприємств.
Udoskonalennia formuvannia finansovoi stratehii ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: фінансова стратегія; financial strategy; сільськогосподарське підприємство; agricultural enterprise; фінансовий стан; financial condition; комплексна оцінка; comprehensive assessment