Розвиток державної служби в умовах реформування публічного управління в Україні - Анісімова, Людмила Юріївна; Anisimova, Liudmyla (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Охарактеризовано систему організації та функціонування державної служби в Україні з виділенням її основних проблем. З урахуванням сутності реформи державного управління визначено напрями розвитку державної служби в Україні. Okharakteryzovano systemu orhanizatsii ta funktsionuvannia derzhavnoi sluzhby v Ukraini z vydilenniam yii osnovnykh problem. Z urakhuvanniam sutnosti reformy derzhavnoho upravlinnia vyznacheno napriamy rozvytku derzhavnoi sluzhby v Ukraini.
Rozvytok derzhavnoi sluzhby v umovakh reformuvannia publichnoho upravlinnia v Ukraini
Keywords: державна служба; civil service; державний службовець; civil servant; система управління державною службою; civil service management system; політична нейтральність державної служби; political neutrality of the civil service; мотивація праці державних службовців; motivation of civil servants; реформування публічного управління; public administration reform