Напрями удосконалення системи контролю витрат на збут - Дереза, Д. Ю.; Dereza, D. Yu.; Приходько, Ігор Павлович; Prykhodko, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуто напрями удосконалення системи контролю витрат на збут. Rozghlianuto napriamy udoskonalennia systemy kontroliu vytrat na zbut.
Directions for improving the sales cost control system
Keywords: витрати; costs; виробництво; production; збут; sales; контроль; control; витрати на збут; sales costs