Складові міжкультурної компетентності студента - Резунова, Олена Сергіївна; Rezunova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
В статті висвітлено складові міжкультурної компетентності студента, визначено необхідність її формування. The article deals with components of student’s intercultural competence and necessity of its formation.
Components of student’s intercultural competence
Keywords: компетентність; сompetence; міжкультурна компетентність; intercultural competence; студент; student