Оптимізація застосування хелатних цинкових та мідних добрив при вирощуванні пшениці ярої вумовах товариства з обмеженою відповідальністю агропромислове підприємство «Агроленд» Новомосковського району Дніпропетровської області - Комаров, Микита Олександрович; Komarov, Mykyta (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Мета проведених досліджень полягає в вивченні технології використання хелатних форм цинкових та мідних добрив з метою оптимізації мінерального живлення пшениці ярої. Це дослідження проводиться в умовах агропромислового підприємства ТОВ«АГРОЛЕНД».Meta provedenykh doslidzhen poliahaie v vyvchenni tekhnolohii vykorystannia khelatnykh form tsynkovykh ta midnykh dobryv z metoiu optymizatsii mineralnoho zhyvlennia pshenytsi yaroi. Tse doslidzhennia provodytsia v umovakh ahropromyslovoho pidpryiemstva TOV«AHROLEND».
Optymizatsiia zastosuvannia khelatnykh tsynkovykh ta midnykh dobryv pry vyroshchuvanni pshenytsi yaroi vumovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ahropromyslove pidpryiemstvo «Ahrolend» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пшениця яра; pshenytsia yara; мінеральне живлення; mineralne zhyvlennia; халатні мікродобрива; khalatni mikrodobryva; обробка насіння; obrobka nasinnia