Оцінка родючості еродованих ґрунтів фермерського господарства «Свій лан» Синельниківського району Дніпропетровської області - Асланян, Альберт; Aslanian, Albert (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт вивчення. Процеси формування родючості чорноземів звичайнихв залежності від ступеню еродованості. Предмет дослідження. Родючість чорноземів звичайнихрізного ступеню еродованості. Obiekt vyvchennia. Protsesy formuvannia rodiuchosti chornozemiv zvychainykhv zalezhnosti vid stupeniu erodovanosti. Predmet doslidzhennia. Rodiuchist chornozemiv zvychainykhriznoho stupeniu erodovanosti.
Otsinka rodiuchosti erodovanykh gruntiv fermerskoho hospodarstva «Svii lan» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ерозія ґрунтів; eroziia gruntiv; родючість ґрунту; rodiuchist gruntu; еколого-агрохімічна оцінка; ekoloho-ahrokhimichna otsinka; бонітет; bonitet; ячмінь ярий; yachmin yaryi