Діагностика та формування конкурентних переваг аграрного підприємства - Воєйков, Богдан Олександрович; Voieikov, Bohdan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є процес оцінки та формування конкурентних переваг аграрного підприємства. Предмет дослідження – сукупність теоретичних, методологічних та прикладних аспектів формування системи конкурентних переваг аграрного підприємства. Метою роботи є систематизація теоретичних і методичних наукових підходів до оцінки та формування конкурентних переваг аграрного підприємства. Obiektom doslidzhennia ye protses otsinky ta formuvannia konkurentnykh perevah ahrarnoho pidpryiemstva. Predmet doslidzhennia – sukupnist teoretychnykh, metodolohichnykh ta prykladnykh aspektiv formuvannia systemy konkurentnykh perevah ahrarnoho pidpryiemstva. Metoiu roboty ye systematyzatsiia teoretychnykh i metodychnykh naukovykh pidkhodiv do otsinky ta formuvannia konkurentnykh perevah ahrarnoho pidpryiemstva.
Diahnostyka ta formuvannia konkurentnykh perevah ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: конкуренція; сompetition; конкурентоспроможність; competitiveness; конкурентні переваги; competitive advantages; конкурентоспроможність підприємства; company competitiveness