Удосконалення ділянки сушіння технологічної лінії з первинної обробки зерна пшениці в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» Кам’янського району Дніпропетровської області - Шумило, Марина Іванівна; Shumylo, Maryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Приведено коротку характеристику елеватор ТОВ «Юнігрейн-Базис» Кам’янського району Дніпропетровської області, встановлено, що дане елеватор більшою мірою спеціалізується на прийманні та первинній обробці зерна пшениці, в середньому обсяги приймання складають біля 26000 тон за період заготівель. Також приведено характеристику зерна пшениці, як найбільш заготівельної культури на елеваторі.Pryvedeno korotku kharakterystyku elevator TOV «Iunihrein-Bazys» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, vstanovleno, shcho dane elevator bilshoiu miroiu spetsializuietsia na pryimanni ta pervynnii obrobtsi zerna pshenytsi, v serednomu obsiahy pryimannia skladaiut bilia 26000 ton za period zahotivel. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna pshenytsi, yak naibilsh zahotivelnoi kultury na elevatori.
Udoskonalennia dilianky sushinnia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky zerna pshenytsi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Iunihrein-Bazys» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: удосконалення; udoskonalennia; пшениця; pshenytsia; робота; robota; сушарка; susharka; обладнання; obladnannia; ефективність; efektyvnist; розрахунок; rozrakhunok; сировина; syrovyna; норія; noriia; сепаратор; separator