Ефективність функціонування фермерських господарств Дніпропетровської області - Душин, Б. В.; Dushyn, B.; Вініченко, Ігор Іванович; Vinichenko, Ihor; Самілик, Тамара Миколаївна; Samilyk, Tamara (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
У статті запропоновано перелік основних методичних підходів щодо оцінки ефективності фермерських господарств. Визначено проблеми та перспективи розвитку фермерства в регіоні. In the article the list of basic methodical approaches is offered in relation to the estimation of efficiency of farms. Problems and prospects of development of farming are certain in a region.
Efektyvnistʹ funktsionuvannya fermersʹkykh hospodarstv Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: методологія; metodolohiya; організаційно-правові форми господарювання; orhanizatsiyno-pravovi formy hospodaryuvannya; сільське господарство; silʹsʹke hospodarstvo; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnistʹ; фермерські господарства; fermersʹki hospodarstva