Оборотний капітал в управлінському обліку підприємства - Губарик, Ольга Миколаївна; Gubaryk, Olga (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
У роботі проаналізоване значення оборотного капіталу в формуванні фінансових коштів підприємства, побудована матриця комплексного оперативного управління поточними активами й пасивами (політика комплексного управління (ПКУ)). In-process the analysed value of floating capital in forming of financial means of enterprise, built matrix of complex operative management of current assets and passive voices (policy of complex management ( РСМ)).
Oborotnyy kapital v upravlinsʹkomu obliku pidpryyemstva
Keywords: грошові кошти; hroshovi koshty; дебіторська заборгованість; debitorsʹka zaborhovanistʹ; запаси; zapasy; оборотні кошти; oborotni koshty; поточні активи; potochni aktyvy; поточні пасиви; potochni pasyvy