Основні складові інформаційного забезпечення економічної безпеки підприємства - Погорєлова, Тетяна Павлівна; Pohorielova, Tetiana; Чепець, Ольга Григорівна; Chepets, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуті основні складові інформаційного забезпечення економічної безпеки підприємства. Rozghlianuti osnovni skladovi informatsiinoho zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva.
Osnovni skladovi informatsiinoho zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; економічна безпека; ekonomichna bezpeka; інформаційне забезпечення; informatsiine zabezpechennia