Удосконалення режиму біологічної меліорації каналу «Дніпро-Донбас» у адміністративних межах Дніпропетровської та Харківської областей - Кузора, Віктор Євгенійович; Kuzora, Viktor Yevheniiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою дипломної роботи є удосконалення режиму біологічної меліорації каналу «Дніпро-Донбас» у адміністративних межах Дніпропетровської та Харківської областей. Metoiu dyplomnoi roboty ye udoskonalennia rezhymu biolohichnoi melioratsii kanalu «Dnipro-Donbas» u administratyvnykh mezhakh Dnipropetrovskoi ta Kharkivskoi oblastei.
Udoskonalennia rezhymu biolohichnoi melioratsii kanalu «Dnipro-Donbas» u administratyvnykh mezhakh Dnipropetrovskoi ta Kharkivskoi oblastei
Keywords: екосистема; ekosystema; біологічна меліорація; biolohichna melioratsiia; канал «Дніпро-Донбас»; kanal «Dnipro-Donbas»; умови мешкання гідробіонтів; umovy meshkannia hidrobiontiv