Особливості формування навичок читання студентів іноземною мовою - Резунова, Олена Сергіївна; Rezunova, Olena (My University, 2020)
В статті проаналізовано підходи науковців щодо особливостей формування навичок читання студентів іноземною мовою. The theses analyses the development of students reading skills in foreign language.
The development of students reading skills in foreign language
Keywords: навички читання; reading skills; студенти; students; іноземна мова; foreign language