Управлінські рішення в системі логістичного управління збутовою діяльністю підприємства - Клевжиць, Юлія Дмитрівна; Klevzhyts, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В роботі опрацьовано пропозиції з розробки та удосконалення управлінських рішень в логістичному управлінні збутовою діяльністю підприємства на основі сучасних підходів та прогресивного досвіду. V roboti opratsovano propozytsii z rozrobky ta udoskonalennia upravlinskykh rishen v lohistychnomu upravlinni zbutovoiu diialnistiu pidpryiemstva na osnovi suchasnykh pidkhodiv ta prohresyvnoho dosvidu.
Upravlinski rishennia v systemi lohistychnoho upravlinnia zbutovoiu diialnistiu pidpryiemstva
Keywords: логістика; logistics; логістична система; logistics system; менеджмент; management; управлінські рішення; management decisions; процеси; processes; збутова діяльність; sales activities; принципи логістики; principles of logistics; інтеграція; integration