Формування літературно-естетичних уподобань студентів аграрних навчальних закладів - Гескіна, Віра Олександрівна; Geskina, Vira (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
У статті розглянуто особливості формування літературно-естетичних смаків, які впливають на професійну діяльність майбутніх аграріїв та їх становлення як творчих особистостей. The article deals with the peculiarities of the formation of literary and aesthetic flavors, which affect the professional activity of future agrarians and their formation as creative personalities.
Formation of literature-aesthetic benefits students of agricultural educational institutions
Keywords: художня уява; artistic imagination; художньо-образне мислення; artistic thinking; освітньодозвіллєва діяльність; educational activity; самореалізація особистост; self-realization of personality; музика; music; мистецтво; art; творчий продукт; creative product