Особливості машинного доїння корів різних генотипів - Лесновська, Олена Володимирівна; Lesnovska, O. V.; Lesnovskay, O. V.; Lesnovska, E. V.; Lesnovskay, E. V.; Lesnovska, O. W.; Lesnovska, E. W.; Lesnovskay, O. W.; Lesnovska, O. W.; Lesnovska, Olena; Lesnovskaya, O. V.; Lesnovska, O.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Дослідженнями встановлена ефективність використання доїльного апарату комбінованої дії для підвищення молочної продуктивності корів різних генотипів за рахунок вирівнювання часу видоювання часток вимені. Research has established the effectiveness of using a milking machine of combined action to increase the milk productivity of cows of different genotypes due to the equalization of the milking time of the udder lobes.
Features of machine milking of cows of different genotypes
Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734 Cанжара Роман Андрійович https://orcid.org/0000-0002-7660-2476
Keywords: продуктивні якості корів; productive qualities of cows; доїльний апарат; milking machine; тривалість машинного доїння; duration of machine milking