Удосконалення технології вирощування риб у ставах приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської області - Галич, Максим Сергійович; Halych, Maksym Serhiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Мета досліджень полягала у удосконаленні технології вирощування коропових у ставах приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської області шляхом проведення рибоводно-меліоративних заходів. Meta doslidzhen poliahala u udoskonalenni tekhnolohii vyroshchuvannia koropovykh u stavakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Dniprovska khvylia» Kremenchutskoho raionu Poltavskoi oblasti shliakhom provedennia rybovodno-melioratyvnykh zakhodiv.
Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia ryb u stavakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Dniprovska khvylia» Kremenchutskoho raionu Poltavskoi oblasti
Keywords: продуктивні показники коропа; produktyvni pokaznyky koropa; удосконалення технології вирощування риб; udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia ryb; вирощування коропових; vyroshchuvannia koropovykh; рибоводно-меліоративні заходи; rybovodno-melioratyvni zakhody