Управління кредитною діяльністю банку з метою підвищення його прибутковості - Дитиненко, Кирило Вадимович; Dytynenko, Kyrylo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження: система і процес управління кредитною діяльністю банку. Предмет дослідження: теоретичні, методичні та практичні аспекти управління кредитним портфелем АТ КБ «Приватбанк». Метою роботи є обґрунтування шляхів удосконалення управління кредитними ресурсами банку в контексті підвищення рівня прибутковості його діяльності. Obiekt doslidzhennia: systema i protses upravlinnia kredytnoiu diialnistiu banku. Predmet doslidzhennia: teoretychni, metodychni ta praktychni aspekty upravlinnia kredytnym portfelem AT KB «Pryvatbank». Metoiu roboty ye obgruntuvannia shliakhiv udoskonalennia upravlinnia kredytnymy resursamy banku v konteksti pidvyshchennia rivnia prybutkovosti yoho diialnosti.
Upravlinnia kredytnoiu diialnistiu banku z metoiu pidvyshchennia yoho prybutkovosti
Keywords: банк; bank; кредитна діяльність; credit activity; кредитний портфель; credit portfolio; проблемні кредити; problem loans; ефективність; efeciency; активи; assets