Значення управління якістю в системі загального менеджменту - Гаркавий, Валерій Васильович; Garkavyi, Valerii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Розглянуте значення управління якістю в системі загального менеджменту. Rozghlianute znachennia upravlinnia yakistiu v systemi zahalnoho menedzhmentu.
The importance of quality management in the general management system
Keywords: управління; upravlinnia; якість; yakist; загальний менеджмент; zahalnyi menedzhment