Технічне забезпечення виробництва якісного молока у господарствах населення - Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn (УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого, 2012)
Викладено проблему технічного забезпечення виробництва якісного молока у господарствах населення. Вирішені науково-технічні завдання з удосконалення конструкції індивідуальних доїльних установок, зменшення їх собівартості та підвищення функціональної надійності. Vykladeno problemu tekhnichnoho zabezpechennia vyrobnytstva yakisnoho moloka u hospodarstvakh naselennia. Vyrisheni naukovo-tekhnichni zavdannia z udoskonalennia konstruktsii indyvidualnykh doilnykh ustanovok, zmenshennia yikh sobivartosti ta pidvyshchennia funktsionalnoi nadiinosti.
Tekhnichne zabezpechennia vyrobnytstva yakisnoho moloka u hospodarstvakh naselennia
Keywords: господарства населення; hospodarstva naselennia; молоко; moloko; індивідуальна доїльна установка; indyvidualna doilna ustanovka; дотації; dotatsii; якість молока; yakist moloka